04.06.2017 - Silniční závod JECH sedací soupravy 2017

Počet přístupů : 393 - Zadal : - Dne : 06.06.2017
 
V neděli 4. 6. 2017 jsme se sešli na startu 5. závodu Dobrušského poháru. Závodníci, kteří se sešli v poměrné hojném počtu 80 účastníků napříč všemi kategoriemi, byli rozděleni do dvou vln. Start byl umístěn stejně jako v předchozích ročnících za benzínovou pumpou v Dobrušce směrem na Ohnišov, dále se pak pokračovalo do Olešnice v Orlických horách, Sedloňova, Plasnice a Kounova, kde se započal druhý zkrácený okruh. Na závěr bylo pro závodníky připraveno prudké stoupání od kounovské hospody na Nedvězí.

V první vlně (muži, masters a junioři) a v první polovině závodu to bylo takové cyklistické oťukávání a sondování výkonnosti soupeřů. Přestože došlo k několika málo pokusům o únik, závodit se začalo až ve druhém okruhu. Pak i první skupina prořídla, ale pod cílový kopec stejně dojelo asi 10 závodníků pohromadě. Já jsem se svému kamarádovi Davidu Andrlemu pokusil několikrát nastoupit, v závěru však měl více sil on a zvítězil. Přesto jsem byl se svým výkonem a druhým místem po absolvování sobotního stokilometrového závodu spokojený.

Z našeho týmu pak druhé místo ve své kategorii získal i nestárnoucí Láďa Bolehovský.
 
Výsledky celkové
http://triclub.dobruska.cz/

 
Fotky
https://photos.google.com/share/AF1QipMe0Tn5xPspGes1w4oa3eYdYI03-YpWBvWRpyD6JJaT_A8LYEBIa1g18EYaOJFSkA?key=bVktZFRwaThFQ0lPMFdLU1lLSWZzTG91NVgtaDlB

Výsledky team