16.07.2016 - Říčkovský GOLEM 2016

Další ročník oblíbeného triatlonu
Počet přístupů : 387 - Zadal : Dvořák Jiří - Dne : 17.07.2016
 
Rtuť ráno olizovala na teploměru sotva 10°C. Kdyby to nebyl oblíbený Golem, tak zůstanu v pelechu. Na déšť to však nevypadalo a tak jsem se po chvíli přemlouvání ráno připravil a na kole jen směr Pastviny.

Nohy mi však vůbec nejely. To zase bude... Po příjezdu prezentace, rychle připravit a k vodě. Ta měla mít asi 20°C. Studené počasí asi odradilo dost lidí, bylo nás jen kolem 90-ti. Stál jsem na břehu, byla mi zima a do vody se mi fakt nechtělo. Vzduch mohl mít tak 15-16°C. Nakonec jsem do vody vlezl a byla o poznání teplejší než vzduch. Tak jsem se rozplaval. Musel jsem ale již zůstat ve vodě. Nad hladinou foukalo a byla zima. Jen na start jsem vylezl a hned po výstřelu opět do vody. Plavalo se mi celkem slušně. Vylezl jsem asi na 20. místě. Pak kolo. Naštěstí hned do kopce a tak zima nebyla. Jelo se z Klášterce na České Petrovice. Výživný kopec. Jel jsem své tempo a zjistil jsem, že dokonce i ostatním ujíždím a stahuji ty, co měli rychlejší plavání. Od Petrovic jsme jeli ve 2 až pod Panské Pole. Tam nás dojela skupinka asi 8-mi lidí. S nimi jsem dojel téměř až do cíle (cukli mi v posledním kopci ke sjezdovkám). Po kole to bylo průběžné cca 15. místo. Pak běh. Celkem to ještě šlo a tak to bylo nakonec 22. místo celkově. A jelikož letos nemám téměř nic natrénováno, tak spokojenost.

Musím pochválit pořadatele. Opět perfektně zvládnuto, na křižovatkách lidí, vše fungovalo jak mělo. Tak v roce 2017 bude snad tepleji...
 
Výsledky celkové
http://vysledky.irontime.cz/vysledky175/

Výsledky team
22.Dvořák Jiří1:46:23