01.08.2015 - Suchý vrch

časovka jednotlivců do vrchu
Počet přístupů : 447 - Zadal : - Dne : 03.08.2015
 
Jak se říká, člověk míní, Pánbůh mění. I když jsem měl v sobotu v plánu absolvovat Krakonošův cyklomarathon, nakonec vše bylo jinak - několik kamarádů mi totiž radilo, že ve stoupání z Pece pod Sněžkou na Pražskou boudu mi bude mých 25 zubů na kazetě málo. Než bych sháněl jinou, vydal jsem se raději na tradiční časovku na Suchý vrch pořádanou mojí kamarádkou Slávkou Špačkovou za velké sponzorské podpory mého zaměstnavatele - firmy Norservis. Tento ročník se pořadatelé vrátili ke starým časům tím, že tento závod byl zařazen do seriálu závodů Moravský pohár.

Jak to tak bývá, rok od roku se kopce zdají delší a prudší, ale měl jsem pocit, že se mi jede vcelku dobře a že bych zde mohl vylepšit svůj nejlepší čas. To jsem si myslel až do střetu se žlutočerně pruhovaným hmyzem, který mi stihl i při mé „velké“ rychlosti uštědřit jedno bodnutí do obličeje. Pak už jsem se motal až do cíle, ale měl jsem alespoň výmluvu, že nepřekonání vytyčeného cíle není nedostatkem mých sil.

Do cíle se zde vždycky vyplatí dojet, protože tady bývá bohaté občerstvení doplněné tento rok o košt španělských vín. Někteří podle zpráv ochutnávali tak vehementně, že netušili, jak se v neděli ocitli doma. Taky cyklistika...
 
Výsledky celkové
http://www.sk-mp.cz/viewpage.php?page_id=16&cislo=209&nazev=Suchý vrch

Výsledky team
6.Hauf Jan0:25:02