24.05.2015 - 2.ČESKOPETROVICKÁ KOOLNA

Boleha na MTB závodě
Počet přístupů : 399 - Zadal : - Dne : 25.05.2015
 
Po sobotním neúspěchu, kdy mě porazil náčelník Petr Stuchlík, jsem se rozhodl více trénovat. Po probdělé noci, kdy jsem přemýšlel o porážce mě slušné počasí vytáhlo z pelechu a jel jsem na závod MTB do Českých Petrovic. Trasa vedla po asfaltu, zpevněných lesních a polních cestách, loukách a lesních pěšinách. Jelo se krásnou přírodou Orlických hor v okolí Českých Petrovic. Jedno kolo cca 13km (80% terén, 20% asfalt). V mé kategorii se jela dvě kola.
Po startu na kopec ke Kašparově chatě na Adamu to šlo, ale pak přišel travnatý sjezd a bylo po mé snaze. Netrvalo dlouho a přišli lesní roviny a výjezdy. To je moje parketa a byl jsem po prvním kole zase na cestě s nimi. Ve druhém kole se to rozhodilo a jeli jsme jak „korálky“. Před sebou jsem viděl jezdce, ale moje snahy ho dojet nestačily. I když jsem se cítil jak vymačkaný citrón. Nakonec mi patří druhé místo.
Přijel mě podpořit Honza Hauf a popřál mi dobré umístění. Závod bych zhodnotil jako vydařený, ale překvapila mě slabá účast na tak pěkně zorganizovaném závodě.
 
Výsledky team
2.Bolehovský Vladimír