11.07.2014 - O pouťový koláč, Těchonín

report od Verči
Počet přístupů : 419 - Zadal : Stuchlík Petr - Dne : 15.07.2014
 

V pátek odpoledne jsem vyrazila do Těchonína na 6. ročník MTB časovky „O pouťový koláč“. Ještě ráno jsem zvažovala, jestli se závodu vůbec zúčastním, protože pršelo, ale nakonec se odpoledne deštivé mraky roztrhaly a dokonce nám začalo svítit sluníčko.

Na start jsem se postavila se svou trekovou „Kačkou“ a číslem 53. Malinko mě znepokojoval fakt, že nemám tachometr ani tepák, takže jsem musela jet na pocit a hlavně jsem moc neznala trať. Po minutových intervalech nás po třech vypouštěli na trať a závod mohl začít. Hned v úvodu se naše trojka roztrhala a každý jel sám, tak, jak je u časovky zvykem. Většina trasy vedla po štěrkové cestě, takže moje treková „Kačka“ s tím neměla problém. Nahoře na Boudě jsem byla o minutu rychlejší, než moje soupeřka, která mě ale nakonec ve sjezdu předjela a já na ni ztratila 18 sekund. Do cíle jsem si tak dojel pro druhé místo a o „malý“ kousek mi utekl vysněný pouťový koláč, na který jsem měla už před startem takovou chuť! :)

Trať měřila 12,7 km a vedla z Těchonína přes Hluchov, Boudu, Korejtko, Stanovník a zpět do Těchonína. Letos se celkem účastnilo 83 závodníků a mezi nimi bylo i pět bikerů z našeho týmu. Tomáš Kulhavý si ve své kategorii dojel pro 8. místo, Vladimír Bolehovský pro místo 3., Jan Hauf, Honzík Hauf a já jsme si dojeli pro místo 2.
 
Výsledky celkové
http://www.techonin.net/casovka/vysledky/vysledky_2014.pdf

 
Fotky
http://www.techonin.net/casovka/foto.htm

Výsledky team