06.02.2012 - RWE WINTER OKOLOHRADCE

Počet přístupů : 388 - Zadal : Bolehovský Vladimír - Dne : 06.02.2012
 
Dne 21.1. 2012 se uskutečnil závod v Hradci Králové – RWE WINTER OKOLOHRADCE. Trasy byly vypsány na 20km a 40km. Start a cíl se uskutečnil na hradecké Biřičce na Novém Hradci . Počasí se umodřilo – nepršelo ani nesněžilo. Na trati 40km startovalo 181 cyklistů. Celkově jsem se umístil na 37. místě a v mé kategorii jsem skončil na krásném 5. místě.

Na startu byla mačkanice v blátě a ve vodě. Startoval jsem uprostřed. Po startu jsem se tlačil dopředu, ale zabránila mi v tom velká díra, která mě zbrzdila a tudíž jsem se dostal do zadních řad. Po pár metrech jsem se pomalu přebrodil brodem, abych nebyl hned na začátku závodu mokrý. Dále jsem dojížděl a předjížděl ostatní závodníky. Ke konci prvního kola na nás čekala nemilá překážka v podobě bažin. První kolo jsem nakonec dojel v poměrně dobrém čase a to 01:08 hod. Na začátku druhého kola na mě přišla krize, ze které jsem se dostal ke konci závodu. Podle toho vypadá i můj celkový čas. Dojel jsem v čase 2:20 hod. Je vidět, že je začátek sezóny a mám co dohánět. Po celou dobu závodu mě hecoval Martin Kateru a Roman Palguta.

Chtěl bych také okomentovat účast STALAK DEVOSS závodníků, kdy jsem na trati startoval pouze já sám (asi se všichni připravují na novou sezónu na horách)
 
Výsledky celkové
http://www.sport-base.cz/data12/hkw2/abs40.pdf

Výsledky team
5.(37.)Bolehovský Vladimír2:22:37