14.06.2011 - Nutrend Hradecký pohár

6. závod
Počet přístupů : 471 - Zadal : - Dne : 18.06.2011
 
Dva týdny od pátého závodu Nutrend Hradeckého poháru uběhly jako voda, bohužel šest dní z toho jsem strávil v Boleticích a bez kola.

Kolem poledne v úterý 14.6. kontroluji na mobilu radarovou mapu srážek a vrásky na čele mi dělá velká oblačnost, která třemi bouřkovými jádry letí na Hradec od severozápadu. Ve čtyři kvapem jedu z práce a ohlédnutí za pravé rameno při přejezdu mostu na Slezském předměstí není povzbudivé. Naštěstí se tato vodou nasáklá letící masa začala kolem páté rozpadat a jak už bývá zvykem, nespadla ani kapka (vděčíme tomuto faktu větrnému víru kolem elektrárny Opatovice?).

Přejedu kopec na Novém HK a zaprezentuji se. Zbývá rozehřát nohy na provozní teplotu a postavit se na start. Pořadatelé rozhodli, že se bude trvale jezdit náročnější trať "B" a lehčí "áčko" se nechá jen jako záloha pro nepřízeň počasí.

Podařilo se mi stát takřka v první lajně a po startu jet hned za favority jako je Vokrouhlík a Stuna. K mému překvapení se okamžitě po startu nespurtuje jako v cyklokrosu, ale zmíněná dvojka nabírá tempo postupně, zato však s jistotou. Do terénu vjíždím na čtvrtém místě. Cítil jsem se dobře a první tři kola jsem jel rychle jako nikdy předtím. Srovnávám podle převodů zařazených v jednotlivých úsecích. Ale protože jsem jel sám, zezadu mě docvakli kluci, kteří spolupracovali. Největším překvapením pro mě byl životní výkon Zdendy Veselky, držícího se jako klíště soupeře před ním. Zdenda jel velmi agresivně, technicky čistě a bystře reagoval na nástupy. Na tohle jsem odpověď najít nedokázal a po třech rychlých okruzících jsem neměl sil nazbyt. Každopádně před Zdendou smekám, dobrý výkon!

louis vuitton outlet louis vuitton handbags outlet replique montres AAA+ Závodu se rovněž zůčastnil z našeho týmu Martin Lorenc (26.) a v kategorii masters Láďa Bolehovský (9.)
 
Výsledky celkové
http://www.hradeckypohar.cz/hp/vysledky/HradeckyPohar_2011-06-14_muzi.pdf

 
Fotky
https://picasaweb.google.com/hradeckypohar/20110614HP6ByBarthelm

Výsledky team