17.05.2011 - Nutrend Hradecký pohár

4. závod
Počet přístupů : 380 - Zadal : - Dne : 01.06.2011
 
Nutrend Hradecký pohár pokračoval 17.5. v pořadí čtvrtou etapou. Před dvěma týdny mi nezbylo než vynechat třetí etapu na lehčí trase "A", neboť následující den mě v práci čekalo přezkoušení z tělesné zdatnosti. Bylo tedy potřeba šetřit síly, hlavně na dvanáctiminutový běh, kde se moje průměrná TF pohybuje okolo 195 t/min. Ale pro čtvrtou etapu již toto omezení neplatilo.

Za slunečného počasí vyrazil v podvečer rekordní počet závodníků na trať. Celkem obě startovní vlny čítaly kolem 140 bikerů připravených poměřit své síly. Po startu mírný kopec, udržet si pozici, srovnat se do lajny a ujet šest okruhů na trati "B", která je pověstná nepříjemným stoupáním do dalšího okruhu, posléze do cíle. Protože před pár dny zapršelo, trať nebyla tak prašná. Většinu závodu jsem jel sám, poté, co mi mé tempo udělilo pozici mezi dvěma skupinami bikerů. To mi vyhovuje, jedu si své a nemusím reagovat na nástupy. Před i za mnou byla slušná díra, jen v posledním okruhu se přihnal Michal Vágner z České Třebové a do cíle přijel dva metry přede mnou. Později jsem se dozvěděl, že tento biker je zvyklý na delší tratě a na konci se mu podařilo se konečně rozjet. Michale, jel jsi dobře!

louis vuitton outlet store Louis Vuitton Outlet louis vuitton replica handbags Ačkoli se mi jelo pocitově lépe než před čtyřmi týdny na stejné trase, čas byl o 5 vteřin horší a umístění také. Průměrný tep byl 181 a maximálka 193 t/m. Spolu se mnou se závodu zúčastnil i Tomáš Lorenc (50.)
 
Výsledky celkové
http://www.hradeckypohar.cz/hp/vysledky/HradeckyPohar_2011-05-17_muzi.pdf

 
Fotky
http://www.hradeckypohar.cz/hp/fotogalerie.html

Výsledky team