15.05.2011 - Silniční časovka Veloservis Potocký

3. závod Dobrušského poháru
Počet přístupů : 382 - Zadal : - Dne : 17.05.2011
 
V neděli 15.5.2011 pokračoval cyklistický Dobrušský pohár svým 3. dějstvím, kterým byla silniční časovka – Veloservis Potocký na trase Vysoký Újezd – Jílovice- Mokré – Ledce – Vysoký Újezd. I přes ranní nevlídné deštivé a chladné počasí se na start závodu postavilo 62 závodníků, na které čekala tradiční trať o délce přes 15 km, poprvé „okořeněná“ závěrečným výjezdem do cíle na Vysoký Újezd.

Je na delší diskusi, zda změna tradiční trasy (původně se startem a cílem v Ledcích) byla přínosem. Z původní klasické časovky po relativně kvalitních silnicích, která svým profilem zapadala do koncepce časovek v Dobrušském poháru (dvě rovinaté časovky na začátek sezóny + další dvě vrchařské v létě), se zařazením výjezdu na Vysoký Újezd stal jakýsi „kočkopes“. A to nemluvě o rozbité silnici a nijak zvlášť útulném prostředí „hospody“ ve Vysokém Újezdě.

S náročnými podmínkami se nejlépe – stejně jako loni – popral Martin Katera, který tak opět po roce získal putovní pohár firmy Veloservis Potocký. I když získal je v tomto případě nadnesené, jelikož se mohl s pohárem pouze vyfotit a pak ho musel vrátit! Martinovo vítězství je o to cennější, že opět odolal náporu soupeřů na časovkářských speciálech. louis vuitton outlet louis vuitton outlet online authentic louis vuitton outlet
 
Výsledky celkové
http://triclub.dobruska.cz/upload/dobrusky_pohar/dp11/dp1103.pdf

Výsledky team
3.Hauf Jan0:24:29
4.Stuchlík Petr0:24:30
7.Dvořák Jiří0:25:00